22 november 2009

klein geluk 2

...is op een prachtige novemberdag heerlijk uitwaaien in Zeeland. Klimaattechnisch is het zorgwekkend dat het in de tweede helft van november 15 graden kan zijn, maar wát een kadootje om nog even zomertje te mogen spelen aan het strand.


4 opmerkingen:

 1. Prachtig hoor, heel herkenbaar die Zeeuwse kleuren, wat is daar toch anders aan? Die bovenste foto vind ik echt een prijs waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtfoto's.Ik liep langs het kanaal door Walcheren. Ook prachtig met het restant herfstkleuren.Groeten Izerina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige beelden! De temperaturen geven inderdaad bijna een lentegevoel. Het is dat de herfstkleuren een ander verhaal vertellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Word lid van ons winstgevende bedrijf zonder je druk te maken over je werk, het is een eenvoudig handelssysteem om het plan van je keuze te krijgen en een minimum van $ 2000 te verdienen met slechts een klein bedrag aan investeringen, je kunt binnen een maand tot $ 40.000 tot $ 200.000 verdienen, afhankelijk van je investeringsplan kunt u zo snel mogelijk contact opnemen met supporter via whatsapp:+447883246472
  E-mail: tdameritrade077@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen