26 maart 2014

home sweet home

Mijn huis en ik zijn elkaar even kwijt geraakt. Door de teleurstelling over het nieuwe huis dat last-minute niet doorging ben ik een tijdje 'disconnected' geraakt. En dat terwijl dit huis me al twaalf jaar lang een warm en veilig thuis biedt. Maar bekijk ik mijn vertrouwde omgeving door mijn camera dan zie ik opeens haarscherp dat we het nog hebben, mijn huis en ik. Het huis is wie ik ben, wie wij zijn als gezin. En zoals met iedere relatie is investeren in tijd samen en in liefdevolle aandacht wat ons aan elkaar zal blijven binden.6 opmerkingen:

 1. Het ziet er prachtig uit, hopelijk voel je je snel weer helemaal fijn in je huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jouw huis ziet er comfortabel en ruim uit. Het is echt een plek om in weg te kruipen maar waar je ook de ramen en deuren open kan zetten. Cocoon maar lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een prachtig huis waar je trots op mag zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank jullie wel :-) Gek hè? Dat je af en toe echt even de verbinding met je eigen stekkie kwijt kan raken, totdat je het door 'vreemde ogen' bekijkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik woon in een huurhuis waar een hoop aan gedaan moet worden als ik er mijn droomhuis van wil maken, ik heb niet veel zin om veel geld te investeren in een huis wat niet mijn eigendom is, natuurlijk stoor ik me er wel eens aan,maar probeer er door er met weinig middelen toch een gezellig plekje van te maken, en gelukkig vind ik het storend maar woon ik er door de inrichting toch wel lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te zien hoe je woont! Een huis en inrichting zeggen altijd best veel over iemand.

  BeantwoordenVerwijderen