25 september 2011

zonsopkomst


Dit is een veel belovend begin van een mooie dag. Iedereen een schitterende zondag toegewenst!

10 opmerkingen:

 1. mooie foto's jij ook een fijne zondag gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat was echt een vroegopje! maar wel met een heul mooi resultaat,
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's, en was het een mooie dag?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kwam afgelopen vrijdag bij toeval op je blog terecht en ik vind het heel prettig om te lezen. Ik herken mezelf zo erg in jouw verhaal. Hardlopen-Stoppen met suiker-huishoudschema etc. etc. Ik wil je daarom complimenteren met je blog. Ik ga er deze week over nadenken of ik er ook een ga starten. Wat is jouw gevoel erbij dat je alles kan verwoorden in een blog???

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank allemaal! Het werd inderdaad net zo'n mooie dag als ik gehoopt had, met een succesvolle rommelmarkt (lees: ik kon 2 dingen van mijn "boodschappenlijstje" in één keer schrappen na goede vondsten) en daarna heerlijk rondgescharreld in de tuin. Zo kan ik de herfst goed hebben!

  @Anoniem: fijn dat je meeleest en dank voor je berichje. Als je overweegt een blog te starten kan ik maar één ding adviseren: gewoon doen. Het kost geen geld, alleen maar wat tijd. En die tijd is in mijn geval gedachten ordenen of soms zelfs meditatief schrijven.

  Wat mijn gevoel erbij is? Ik ben nog steeds verbaasd dat zoveel mensen mijn schrijfsels interessant vinden, want ik ben puur voor mezelf begonnen met schrijven toen we hier in huis voor bewuste eenvoud kozen. Eerst als stok achter de deur en om mezelf soms moed in te praten, maar later ook als overpeinzingen en om praktische dingen te onthouden. Maar ik vind de feedback van lezers een onverwachte en erg fijne extra. Ik zou echter ook door zijn blijven gaan zonder lezers. Afhankelijk van waar je over schrijft voelt het met lezers soms wel kwetsbaar, maar je kunt er ook voor kiezen dingen wel te schrijven maar niet te publiceren.
  Kortom, ik zou het gewoon proberen. Je kunt altijd weer stoppen als het niets voor jou is en het heeft mij een heleboel extra's gebracht. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor je reactie. Ik ga vandaag mijn blog opstarten. Ik ga m newhappinez noemen. Voor mij betekent dat nieuw geluk, nieuwe start en er voor gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kom bij je kijken, geef even een seintje als je zo ver bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Moooi!!! Ik ben dol op zonsopgangen, en zeker in deze tijd van het jaar zijn ze schitterend.

  BeantwoordenVerwijderen