23 september 2010

even weg

Ik ben een weekje uit de lucht. Niet omdat ik op vakantie of op zakenreis ga, maar omdat ik even wat dingetjes wil reorganiseren. Mijn huishouden, het helpen bij het schoolwerk van mijn kinderen, mijn werk (ik heb op dit moment tijdelijk anderhalve baan), mijn dag/nachtritme en de invulling van mijn vrije tijd.

Bloggen is een geweldige uitlaatklep, maar het is voor mij ook regelmatig een excuus om me niet bezig te houden met waar ik eigenlijk écht mee aan de slag moet. Het is heerlijk om te mijmeren over boeken of artikelen die ik heb gelezen, het is geweldig om nieuwe recepten uit te proberen of mezelf nieuwe vaardigheden aan te leren, om daar vervolgens over te schrijven en al jullie reacties te lezen. En daar dan weer heerlijk over na te denken.

Maar wat er nu even moet gebeuren is prioriteren, hergroeperen en reorganiseren. Soms is bewust leven ook: niet teveel bespiegelingen, maar even terug naar de basis en dat praktisch inrichten. Zodat je daarmee voor jezelf duurzaam ruimte creëert om wel weer schaamteloos te dromen.

6 opmerkingen:

 1. Goed,dat je kunt kiezen. En bepaalde aktiviteiten,al vind je ze leuk,toch kunt stoppen.Groeten Izerina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Mieb neem gerust je tijd....
  tot binnenkort, we zien je wel terug verschijnen.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hopelijk heb je eerstdaags weer tijd om het bloggen op te pakken in harmonie met de rest van je leven. Mis je eigenlijk al een beetje....
  Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen