26 februari 2012

weekmenu

Het is weer zondag, dus tijd voor het menu voor de komende werkweek. De voorjaarsvakantie is hier net begonnen, dus het wordt een kort weekje: donderdag trek ik met zoonlief een paar dagen de bergen in. Maar dat neemt niet weg dat er in de dagen daarvoor gezond en praktisch gegeten moet worden, al was het maar om alvast wat weerstand op te bouwen voor onze sportieve prestaties!

*
Indiase dahl met bloemkoolkachumbar en chapati
*
Roerbakschotel van rode paprika en broccoli
*
Ananas-tempeh-teriyaki met zilvervliesrijst
*
Andijviestamppot met mosterdjus

9 opmerkingen:

  1. die ananas-tempeh-teryaki klinkt erg interessant en lekker.
    Wat is het recept?
    Groetjes Tanya

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Tanya,

      Ik maak het recept waarschijnlijk vanavond (als de kids ergens tempeh op de kop kunnen tikken, want dat bleek er gisteren niet meer te zijn). Dan zal ik daarna het recept met foto posten op Mieb eet, oké?

      Verwijderen
    2. Het is wat later geworden, maar het recept staat op Mieb eet!

      Verwijderen
  2. Reacties
    1. Dank je wel! Altijd heerlijk om een lang weekend frisse berglucht op te snuiven...

      Verwijderen
  3. we zijn gek op andijvie, wat is het recept van de Andijviestamppot met mosterdjus?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi xxwebberxx, ik zal het recept van de mosterdjus zodra ik het gemaakt hebben met een fotootje posten op Mieb eet! (de andijvie is trouwens gewoon het standaard recept met gestampte aardappelen en rauwe andijvie dat overal op internet te vinden is)

      Verwijderen
  4. Klinkt heel bijzonder! ik denk dat er komende tijd bij ons nog wat Hollandse pot op het menu staat, maar het hangt ook even af van wat er in de aanbieding is.

    BeantwoordenVerwijderen