17 april 2014

lifehacks

Vanaf mijn ziekbed (ik ben helaas al een paar dagen geveld door een hardnekkige griep) een kort, maar daarom niet minder waardevol postje. Vijfenveertig praktische voorbeelden - ik geeft toe: de één wat bruikbaarder dan de ander - om je leven wat eenvoudiger te maken. Op een simpele en vaak ook nog zuinige manier; precies zoals we dat hier graag zien.

Verwonder je hier. En als je ook zulke praktische voorbeelden hebt: deel het hier alsjeblieft!

4 opmerkingen:

 1. Veeeeel lees en kijkwerk. De spaghettitip ga ik gebruiken als lucifer om de oven aan te steken, de lange lucifers zijn net op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Mieb, hoe gaat het? Kom hier regelmatig kijken of er al een nieuwe blog is. Lees ze nl. met veel plezier. Het is stil hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. LENINGAANBIEDING VAN "NOVELTY FINANCE INC"

  Hallo!!! Heeft u een lening nodig? Zo ja, dan raad ik u aan om een ​​lening aan te vragen via Novelty Finance Inc.

  Mijn naam is Davina Claire, ik ben de financieel directeur van Novelty Finance en u kunt een lening aanvragen bij mijn bedrijf en binnen 24 tot 48 uur een lening op uw rekening hebben staan. Het is mij opgevallen dat veel mensen het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, de verhouding tussen schulden en inkomen, een lage kredietscore of andere redenen.

  Bij NOVELTY FINANCE bieden we financieringsoplossingen. Wij bieden alle soorten leningen aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden flexibele en meerdere leningopties, inclusief beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

  Voor vragen/vragen? - Stuur een mail naar [noveltyfinances@gmail.com] of bel / WhatsApp via: +447915601531]

  We streven ernaar om lenen gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar te maken.

  Onze service is zeer snel, betrouwbaar en betrouwbaar en u kunt tot € 5 miljoen lenen tegen een gesubsidieerde rente van 3% per jaar. Wij zijn het juiste bedrijf om contact op te nemen als u dringend een lening nodig heeft.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer, onze service staat 24/7 voor u klaar. U kunt altijd en overal een lening aanvragen op uw eigen geschikte plek met uw telefoon of uw laptop, het enige wat u hoeft te doen is ons uw leningaanvraag te sturen via:
  E-mail: (noveltyfinances@gmail.com)
  WhatsApp/Telegram: +447915601531
  Telefoon: +447915601531

  We zijn altijd enthousiast om financiële steun te bieden.

  BeantwoordenVerwijderen