28 januari 2012

reizen

Alhoewel ik nog steeds in een andere tijdzone lijk te leven ben ik fysiek weer terug uit New York City. Een prachtige, bruisende, energieke stad die zich heel goed leent om mijn kersvers afgeronde kennis uit de fotografiecursus uit te proberen. Normaal neig ik naar het opzoeken van groen en rust, maar voor de verandering was de levendigheid en rauwheid van Manhattan helemaal geweldig. Vandaag dus nog even weinig woorden, maar soms zeggen foto's genoeg.

5 opmerkingen:

 1. Mooie foto's, al prefereer ik persoonlijk de natuur, de stilte en de schone lucht. Ik kan me wel voorstellen dat het een bijzondere ervaring is geweest om daar te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Konden je zintuigen het allemaal aan? Groeten Izerina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. New York is inderdaad nogal overweldigend als je normaal gesproken meer van de rust en de eenvoud bent. Maar af en toe is een ritje in een zintuigelijke achtbaan ook wel prettig voor de afwisseling.

   Verwijderen
 3. prachtig :) dochter en ik sparen om samen naar new york te gaan na haar eindexamen.... over 5 jaar ;)(als het goed is) lijkt ons machtig mooi om daar eens heen te gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijkt me ook geweldig om een keer met mijn dochter te gaan doen. Dit keer had ik het geluk dat mijn tripje deels zakelijk was en ik een adres had om te verblijven, maar als ik zelf de tickets en hotelovernachtingen moet betalen wordt het ook wel even sparen voor ik haar mee op reis kan nemen. Geniet alvast van de voorpret!

  BeantwoordenVerwijderen