13 april 2011

huh?

13 opmerkingen:

 1. Ik moet ineens denken aan een verhaaltje van Dicky Dick toen ik klein was. Van dat die ging graven in de plantenbak, en dat toen de plant op zijn kop viel. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat doet me een beetje denken aan palmbomen, maar de kattenversie dan (ik heb nogal wat fantasie precies). Met die zon en "palmbomen" doet het me meteen denken aan strandvakantie.

  Of hoe je niet ver van huis moet om de sfeer te krijgen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In slaap gevallen of zie ik het verkeerd? Of doet hij/zij een sanitaire behoefte? 't Ziet er wel heel komisch uit in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. :)

  Ik heb een foto van mijn rode kater toen hij nog klein was en net de plant had zitten uitgraven. Zie je zo'n klein dotje naast een grote plant zitten en allemaal aarde erom heen.

  Tegenwoordig springt hij nog wel eens in een palm. Mag natuurlijk niet, maar ik moet er altijd zo om lachen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ligt vast lekker, zo'n randje tegen je kont! :-)
  Katten zoeken ook de gekste plekjes op he. Wat een lieverd zo te zien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De katten van mij zouden de plantenbak spontaan bombarderen tot nieuwe kattenbak.... Vind ik dit toch een leukere benadering!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Onze Sok heeft nogal specifieke voorkeuren als het om slaapplekjes gaat, maar deze is helemaal nieuw. De kinderen noemen dit de "prikkelplant", wat meteen een beetje weggeeft hoe comfortabel dit moet liggen :-D.
  Grappig dat het zoveel herkenning oproept. Het blijven rare beesten, die pluizeballen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leuke foto. Humor, en dan nog slapen ook...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat zie je niet elke dag, een kat in een bloempot! Geweldige foto van een originele kat!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ehm, onze kat ging ook ineens om de plant gekruld liggen en dat vonden we heel grappig. Nu is ze er niet meer, want ze bleek erg ziek zonder dat we het gemerkt hebben. Wil je niet bang maken en misschien slaat het ook nergens op dat ik dit schrijf, maar hou je kat toch een beetje in de gaten (of ga even naar de dierenarts)!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is meteen de laatste keer geweest dat hij het gedaan heeft. Inmiddels heeft hij weer andere favoriete plekjes, maar dan vooral buiten. Minder gezellig, maar het geeft ook een stuk minder troep :-)

  BeantwoordenVerwijderen