01 maart 2015

de voortgang

Het einde van onze verbouwing is in zicht, maar de laatste loodjes wegen zwaar. We doen zoveel mogelijk zelf (alles zelf doen is onmogelijk gebleken) en combineren dat beide met drukte op het werk. Dat betekent zoveel als: iedere vrije minuut wordt besteed aan klussen in het nieuwe huis, dingen uitpuzzelen voor het nieuwe huis of praten over het nieuwe huis. Vooral het doorlopende switchen hakt erin: op de bouwplaats is het geen probleem is om in een ketelbak met stoffig haar en vegen in het gezicht rond te lopen, terwijl ons 'oude' huis te koop en dus 'in de etalage' staat, waardoor het ook op de meest onbewaakte momenten spic en span moet zijn. Dat laatste valt niet mee met twee pubers die zowel letterlijk als figuurlijk veel ruimte in nemen. Daarnaast is er natuurlijk nog het werk, waar we geacht worden zowel productief als representatief te zijn. Ik overdrijf niet als ik zeg dat we allebei een beetje aan het eind van ons Latijn zijn, ondanks de geweldige hulp die we van familie en vrienden krijgen.

Ik zit er nog teveel middenin om goed op het hele proces te kunnen reflecteren, maar feit is dat vandaag de maand begonnen is waarin we echt gaan verhuizen naar onze nieuwe habitat. Tijd voor een update met wat spectaculaire (althans, in onze ogen) voor-en-na plaatjes.


waar we na de vorige keer gebleven waren...
Nadat de pui er in was gezet

En nu met kersverse laminaatvloer

een ontmoedigende hoeveelheid oude lagen behang
is inmiddels een fotowand voor de kamer van zoonlief

voor dochter van twee krappe kamers één mooie ruime kamer gemaakt

en één van de muren is inmiddels voorzien van prachtig sloophout behang


6 opmerkingen:

 1. Noeste arbeid, leidt tot een mooi resultaat. Succes met die laatste loodjes en de verkoop van je oude huis

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel; nu het einde in zicht is kan ik niet meer wachten tot we echt over gaan!

   Verwijderen
 2. Wat is het prachtig geworden!! Sterkte met de laatste loodjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan me voorstellen dat je inmiddels op je tandvlees loopt, steeds die dubbelrol van productief en representatief.
  Maar wat een resultaat! Leuk zijn ze he, die 'natuur' behangetjes. Gelukkig geeft behang van een steensmuur heel wat minder stof dan een echte steensmuur :-)
  Geniet er van en ik hoop dat jullie oude huis snel verkocht wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. #Dag iedereen,
  Ik zal je een geheim vertellen om rijk te worden met bitcoin-investeringen "een wijs persoon zou geld in zijn hoofd moeten hebben, maar niet in zijn hart. Elke dag is een dag van nieuwe beslissingen. Het is jouw keuze om rijk of arm te zijn & blijf worstelen, begin binnen 72 uur meer geld te verdienen met een legitieme en professionele handelaar zoals ik. Beleggingsplannen zijn nu open met een minimale investering van $ 200, je kunt $ 2000 verdienen in 72 uur.

  Investeer $200 verdien $2.000
  Investeer $ 500 verdien $ 5.000
  Investeer $ 700 verdien $ 7.000
  Investeer $ 1.000 verdien $ 10.000
  Investeer $ 2.000 verdien $ 20.000
  Investeer $ 5.000 verdien $ 50.000
  Investeer $7.000 verdien $70.000

  Mis deze duidelijke kans niet om uw financiële vrijheid te bereiken, degenen die nu nog niet klaar zijn om te investeren, zijn niet klaar om vervroegd met pensioen te gaan, zijn niet afhankelijk van één enkele bron van inkomsten, laat ons vandaag voor u handelen en beginnen met het maken van winst voor u. Neem contact met ons op via WhatsApp: +1(252)285-2093 E-mail: andersoncarlassettrade@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. GROETEN VAN DE ILLUMINATI BROTHERHOOD TEMPLE! GEWELDIG DAT U LID WORDT VAN DE GROTE ILLUMINATI, WIJ WELKOM U. MAAK DEEL UIT VAN IETS WINSTGEVEND EN SPECIAAL (WELKOM IN DE WERELD VAN DE ILLUMINATI). Bent u een POLITICUS, INGENIEUR, ARTS, ENTERTAINER, MODEL , GESTUDEERD/STUDENT, OF U HEBT HET IN GEDACHTEN OM UW BEDRIJF UIT TE BREIDEN OM GREAT MINDS TE WORDEN. Het is relevant om dat ook te weten om lid te worden en de som van $ 1.000.000 USD te verdienen als eerste voordeel van het Illuminati-lidmaatschap Wees bang, ik ben echt. Als je in de handen van verkeerde leden bent gevallen en ze je hebben bedrogen, maak je dan geen zorgen. Na je ware initiatie krijg je je geld terug. Maak alsjeblieft deel uit van deze GOUDEN. KANS" De grote Illuminati-organisatie maakt je rijk en beroemd in de wereld, het zal je uit de basis trekken en je naar een grotere hoogte brengen waar je al lang naar streeft en samen zullen we de wereld regeren met de grote en machtigen kracht van de Illuminati, een lang leven en voorspoed hier op aarde met eeuwig leven en gejubel. Geloof me, ik geef je mijn woord. Neem contact met ons op voor meer informatie. E-mail: Illuminatiofficial565@gmail.com of Whatsapp +2348055459757.

  BeantwoordenVerwijderen