31 juli 2011

weer terug

De auto is uitgepakt, de meeste was is gedaan en de eerste blogonderwerpen borrelen weer op. Maar eerst wat plaatjes uit de Provence (die kleuren! dat eten! die geuren!). Ik hoop dat iedereen zo'n heerlijke ontspannen zomer heeft als ik tot nu toe. Nu de temperarturen thuis wat tegenvallen is mijn motto: de zomer is zo zonnig als ik hem zelf weet te maken.


lavendelbalen bij de distilleerderij


7 opmerkingen:

 1. Volgens mij heb je een geweldige vakantie gehad!

  Ik mag nog, het toeval wil dat ik even geen vakantiewerk heb, en dat mijn ouders een plekje voor me over hebben in het vakantiehuisje. Krijg er spontaan zin in bij jouw foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een geweldige foto's, ik weet bijna zeker dat jij ook zo'n lekkere broden gaat bakken thuis, met zo'n enig hoedje op, geniet ervan , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je. Ik ben meteen weer begonnen met bakken en het hoedje hangt hier inderdaad aan de kapstok :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je foto's brachten me de warme geur van zon,lavendel en brood. Bedankt. Groeten Izerina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er allemaal heel ontspannen en lekker uit. Zo'n lavendelveld....! En dat brood wandelt ook bijna van de foto af. Heerlijk allemaal, fijn dat je het naar je zin hebt gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is nu al onvoorstelbaar dat het nog maar zo kort geleden was. Maar het bosje lavendel dat hier in huis hangt is het levende bewijs.

  BeantwoordenVerwijderen